Meer zelfvertrouwen maakt het leven mooier

Meer zelfvertrouwen maakt het leven mooier

 

Wil je vaker gelukkiger zijn? Steviger in je schoenen staan? Minder piekeren, meer genieten? Meer zelfvertrouwen helpt.

Gelukkig is zelfvertrouwen te ontwikkelen. Door meer kennis op te doen over zelfvertrouwen, door zelfkennis en met training of coaching. 

Ik help je hier graag bij. Kijk bij aanbod wat de mogelijkheden zijn.

 

To be or not to be: waardig of waardeloos

To be or not to be: waardig of waardeloos

  Soms lees je iets wat diepe indruk maakt. Dat was vanmorgen het geval toen ik mijn havermoutontbijtje aan het eten was. ‘Het is aardedonker wanneer Zakaria al-Omar op de avond van 5 juli door het centrum van Beiroet naar huis wandelt. De straatverlichting is uit. Er...

Lees meer
Ik hou van mij

Ik hou van mij

Ken jij het lied Ik hou van mij van zanger en cabaretier Harrie Jekkers? Ik wilde de tekst graag op de website omdat het zo mooi bij zelfvertrouwen past. Vandaar dat ik toestemming vroeg. Die kreeg ik en daar ben ik blij mee. Met de band Klein Orkest had de Haagse...

Lees meer
Zelfvertrouwen stimuleren, thuis en in de klas

Zelfvertrouwen stimuleren, thuis en in de klas

​   Stel dat we allemaal steeds over voldoende zelfvertrouwen zouden beschikken. Hoe zou de wereld er dan uitzien? Zouden mensen gelukkiger zijn en betere keuzes maken?   Self-esteem movement In Amerika hebben ze een poging gedaan. Eind jaren ’80 was er in...

Lees meer

LEER OP JEZELF TE VERTROUWEN
schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de  nieuwste blogs

“Wat kennis is voor macht, is zelfkennis voor kracht.”

Belinda Noorland

 

 

Ik heb ontzettend veel geleerd van het lezen van je manuscript. Het heeft me aan het denken gezet. Zelfvertrouwen is super belangrijk. En jezelf goed leren kennen is inderdaad de beste basis voor meer zelfvertrouwen.

Oscar Schenk

Adelborst der mariniers, Koninklijke Marine

Het lezen van je blogs helpt mij echt. Ik word assertiever. Zo ben ik onlangs een gesprek aangegaan met mijn leidinggevende. Ik heb gezegd wat ik graag anders wil en dat ik het waard ben om salarisverhoging te krijgen. Lang verhaal kort: vandaag te horen gekregen dat de salarisverhoging doorgaat en dat mijn functie anders gaat worden, leuker.

Greet

Belinda heeft voor onze leden een workshop over zelfvertrouwen gegeven. Ze is een ervaren, enthousiaste spreker/trainer. Ze hield goed overzicht op de agenda en daarnaast was er volop ruimte voor interactie en vragen. De sfeer was prettig en ontspannen en onze leden waren positief over de workshop. 

Pauline Coret

coördinator HB-café Delft, KernKompas

Pin It on Pinterest

Meer weten over meer zelfvertrouwen? Meld je nu aan en ontvang meteen het GRATIS e-book ‘7 geweldige oefeningen voor meer zelfvertrouwen’. En daarna ontvang je wekelijks een nieuw blog over het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

 

Meld je nu aan