Let’s get in touch

 

Heb je een dringende vraag over zelfvertrouwen? Of wil je graag een blog lezen over een specifiek onderwerp gerelateerd aan zelfvertrouwen? Suggesties zijn van harte welkom.

Wil je meer weten over een workshop? Of zoek je een spreker over dit boeiende onderwerp? Wil je een gratis kennismakingsgesprek omdat je op zoek bent naar een coach in de omgeving van Dordrecht of Rotterdam? 

Neem gerust contact op. Dat kan via een mail aan info@belindanoorland.nl. Bellen of een sms of app kan ook: 06-43027885. Ik hoor graag van je.

 

Credits

 

De foto’s voor de website en voor de meeste blogs download ik van de geweldige website Unsplash.com. De foto van de bloemen bij Blogposts is gemaakt door Alysa Bajenaru. De foto met gloeilamp bij Workshops door Fachy Marín. De maker van de foto met de gele telefoon hier rechtsboven is Mike Meyers. 

Het design van de website en het logo, werden gemaakt door Didonne Verweij, student Trendresearch en Concept Creation via grafisch ontwerpbureau Hi5. Haar inspiratie voor het logo haalde ze uit de bloesemremedie. De bloem in het logo is afgeleid van loodkruid (cerato) en staat voor zelfverzekerdheid en het vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Dat past mooi bij zelfvertrouwen!

De technische ondersteuning voor de website kwamen van Jitske Nipius van Paladijn en Oscar Schenk.

Pin It on Pinterest